Äntligen!!!

Det är dags igen. Som vi längtat. 20 november kör vi! Välkomna tillbaka. Ni bokar biljetter som vanligt. Se länk upptill. Varmt välkomna. Vi har saknat er!

Klart för i år!

Sista föreställningen avklarad. TACK till publiken som troget återkommer. TACK till er som kom för första gången! Vi hoppas ni alla blev nöjda och vill återkomma. Tack! Och GOD JUL! Vi hörs och syns till våren…

Slutsålt

Kvarvarande föreställningar är nu slutsålda vilket är oerhört glädjande. Återbud kan ju hända så hör av er till Charlie för köplats.

Snart Premiär!

Det närmar sig Premiär!!! Ni har väl bokat platser till höstens uppsättning? Kom och se Ved-Gustavs äventyr med pantertanterna och vad som händer när man tvingas ha skönhetssalongen i maskinrummet… Välkomna att boka. Än finns det platser kvar på några av föreställningarna.

På Kryss Med Krax

Höstens föreställning håller på skapas och repas. Biljetter är släppta och ni bokar som vanligt. En föreställning på temat båtresa. Om ni önskar bokar ni även med lite förtäring som givetvis är ”Landgång”.

Ny hemsida!

Äntligen lossade ett par fastnade tummar. Ja, lite värre än så var det. Uppgifterna till inloggning var borta. Jag kunde inte få nya, för jag ägde inte sidan. Studiefrämjandet äger den, så uppgifterna kan bara skickas dit. Klokt. Men, personen på Studiefrämjandet som var ansvarig har tyvärr avlidit. Så den mailadressen finns inte kvar. Ja […]